קטגוריות
מה חדש

טיפול באסטמה – איך מוצאים מרפא הומיאופתי שירפא את הסימפטומים?

סובלים מאסטמה ולא מרוצים מהפתרונות שלרפואה האלטרנטיבית יש להציע? שוקלים לחפש דרכים אלטרנטיביות, כמו הומיאופתיה, כדי לרפא את הסימפטומים ולהיפטר מהאסטמה אחת ולתמיד? אתם וודאי מחפשים רופא הומיאופת מקצועי שתוכלו להרגיש בטוחים להפקיד בידיו את הצרכים הבריאותיים שלכם.

איך מוצאים הומיאופת מוצלח שמציע טיפול באסטמה? כל הדרכים והקווים המנחים לפניכם.

כך תבחרו רופא מטפל מוצלח שמציע טיפול באסטמה בשיטה ההומיאופתית

1. עצה טובה מחברים או בני משפחה שאוהבים אתכם ושאיכפת להם מהבריאות שלכם היא הדרך הטובה ביותר להתחיל ממנה. אם הם נעזרו זה מכבר ברופא אלטרנטיבי שהוא הומיאופת מוצלח ושהם היו מרוצים מהטיפול שקיבלו ממנו, אין סיבה שתעמיקו בחיפושים שיגבו מכם זמן רב. הרימו טלפון לרופא ההומיאופת עליו המליצו לכם ובדקו מולו אם הוא אכן הבן אדם המתאים לכם.

2. חשוב לוודא שההומיאופת אכן מתמחה בתחום של טיפול באסטמה. הרפואה ההומיאופתית כוללת בתוכה סוגים רבים של תחומי ריפוי ומסלולים, וכדי שתקבלו מענה מדוייק לצורך הבריאותי שלכם חשוב לדעת שההומיאופת אכן מתמחה בתחום שלכם.

3. בקרו באתר האינטרנט של ההומיאופת והתרשמו מאיכותו. אם התוכן שהועלה אליו הוא רציני ועונה לשאלותיכם, אם המידע באתר עדכני ומספק לכם תשובות ואם העיצוב של האתר ידידותי ועושה רושם של מרפא מקצועי, סביר להניח שהגעתם לאתר שמייצג איש מקצוע שהוא באמת כזה. אתר אינטרנט מהבחינה הזו הוא כמו חלון ראווה של חנות, וזה אומר, שאם חלון הראווה הזה, כלומר אתר האינטרנט, נראה רציני וברמה גבוהה, סביר להניח שהגעתם למרפאה או למרפא שמציעים טיפול באותה הרמה.

4. ואם באתר אינטרנט עסקינן, ברבים מאתרי האינטרנט מופיעים עדויות וסיפורים אישיים של מי שכבר קיבלו טיפול מההומיאופת והיו מרוצים. עברו על העדויות הללו, ונסו לגבש התרשמות ממידת המקצועיות של המרפא. הסיפורים האישיים של מטופלים קודמים הן אותנטיים, והם ראייה מצויינת שתעיד על המיומנות של המרפא ועל מידת הידע שיש לו.

5. רבים מההומיאופתים עובדים בקליניקות לרפואה אלטרנטיבית. רצוי לתהות על קנקנה של הקליניקה מההיבט של האנרגיה שיש בה, של מידת הטיפוח והניקיון המאפיינים את המקום ומהבחינה של הצוות האדמיניסטרטיבי במקום. אתם לא רוצים לבקר במרפאה משלימה שלא נעים לכם להיכנס אליה ושלא משרה בכם תחושות טובות כאשר כף רגליכם דורכת בה. אפשר אפילו לבקר במקום באופן פיזי כדי לבחון כמה נעים לכם בו.

מאת מערכת האתר

יעל מיכאלי, מנהלת התוכן ושיתופי הפעולה של האתר. כאשר אתם שולחים הודעה דרך "צור קשר", אני היא זאת שעונה. עובדת מביתי על גבעה בגליל. מגדלת ביחד עם בעל נפלא שני קטנטנים מלאי מרץ, חתול ובוסתן של עצים לא שגרתיים. בזמני הפנוי יוצרת בנייר ובצמר וכותבת את הבלוג "כשיצירה פוגשת חיים".
google+

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *